Η εμπορική επιτυχία του Karoq, οδηγεί μέρος της παραγωγής του στη γειτονική Γερμανία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του Osnabrück.

Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο προκαλεί στους ανθρώπους της Skoda η εμπορική επιτυχία του Karoq η οποία τους αναγκάζει να μεταφέρουν ένα μέρος της παραγωγής του αυτοκινήτου εκτός των τσεχικών συνόρων.

Η μονάδα παραγωγής του VW Group στο Osnabrück της Γερμανίας πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό της Skoda, κατασκευάζοντας στο πλευρό του VW Tiguan και των Porsche Cayenne και Cayman, το Karoq.

Η έναρξη της παραγωγής του τσεχικού SUV επί γερμανικού εδάφους αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους και θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το 2019 σε μια προσπάθεια να καλυφθεί η ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο της Skoda.

Ας σημειωθεί πως το Karoq είναι το δεύτερο SUV που λανσάρει η Skoda τα τελευταία χρόνια, ενώ στις αρχές της επόμενης χρονιάς στην γκάμα της πρόκειται να προστεθεί μια ακόμα πρόταση με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, η οποία θα τοποθετείται από άποψης διαστάσεων στην κατηγορία των αστικών διαστάσεων crossovers.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr