Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε στο «Ριαθόρ» τον 25ο τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος στην ιστορία της, αφού επικράτησε 4-2 της Λα Κορούνια για την 35η ημέρα της διοργάνωσης.
Ο Μέσι πέτυχε «χατ τρικ» σκοράροντας στο 38΄, 82΄ και 85΄, ενώ το πρώτο τέρμα είχε σημειώσει ο Κουτίνιο στο 7΄.
Οι γηπεδούχοι που σκόραραν με τους Πέρεθ (40΄) και Τσολάκ (64΄), δεn κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και υποβιβάστηκαν.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής της La Liga είναι τα εξής:
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν