Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήταν... Ατρόμητος και στη Λιβαδειά, 1-0 με Μπρούνο στο 87'

Ήταν… Ατρόμητος και στη Λιβαδειά, 1-0 με Μπρούνο στο 87′

Ο Ατρόμητος απέδρασε με 1-0 από τη Λιβαδειά με γκολ του Μπρούνο στο 87'

Ο Ατρόμητος μπορεί να ήταν μέτριος, αλλά κατάφερε να νικήσει στη Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με 1-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, και να συνεχίσει την πορεία του για τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 87ο λεπτό ο Φελίπε Μπρούνο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα, έσωσε ο Μίρκοβιτς, ο Μαρκόφσκι από κοντά πλάσαρε και πάλι, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έδιωξε τον κίνδυνο. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό συνέχιζε να πιέζει κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του.

Στην επανάληψη και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε στον αγώνα πιο δυνατά και στο 49′ είχε τεράστια ευκαιρία για να πανηγυρίσει. Σέντρα από τα δεξιά του Μαρκόφσκι για τον Γιακουμάκη, αυτός έκανε την προβολή, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα κι αυτή έφυγε μόλις άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Περιστερίου απάντησε, όταν σουτ του Ουάρντα από τα αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Σωτηρίου. Στο 54ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Γιαννούλης από κοντά έκανε την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Η ομάδα της Λιβαδειάς ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 69′ έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Νιάσε βρέθηκε απέναντι στον Μίρκοβιτς πλάσαρε, με τον Σέρβο να σώζει, η μπάλα έφτασε στον Σαβαντόγκο ο οποίος έκανε νέο πλασέ με τον Σάκιτς πάνω στη γραμμή να κρατά το μηδέν για την ομάδα του.

Τελικά, όμως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει, καθώς στο 87ο λεπτό ο Μπρούνο νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο διαιτητής Σκουλάς (Θεσσαλίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αντιλέχου – Ντιόγκο, Ουάρντα, Χατζηισαΐα, Καρασαλίδη και Μπρούνο.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90′ Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66′ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66′ Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024