Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: Από παιδί ονειρευόμουν να αντιμετωπίσω τον Ναδάλ

Τσιτσιπάς: Από παιδί ονειρευόμουν να αντιμετωπίσω τον Ναδάλ

Και στην μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, θα βρεθεί αντίπαλος με τον κορυφαίο του κόσμου και πολυνίκη της διοργάνωσης Ράφαελ Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε στο όπεν της Βαρκελώνης να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό στο μονό. Κι αυτό το πέτυχε σε ηλικία 20 ετών, χωρίς να έχει χάσει σετ σε όλο το τουρνουά και αποκλείοντας στην σειρά τρεις αντιπάλους, που βρίσκονται στο «top-20» της παγκόσμιας κατάταξης.

Με τελευταίο τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, τον οποίο νίκησε στον ημιτελικό με 7-5, 6-3. Μοιραία έχει τραβήξει πάνω του όλο το διεθνές ενδιαφέρον.

Και στην μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, θα βρεθεί αντίπαλος με τον κορυφαίο του κόσμου και πολυνίκη της διοργάνωσης Ράφαελ Ναδάλ.

«Για να πω την αλήθεια, στον αγώνα δεν θα κοιτάζω το ταμπλό με το σκορ», δήλωσε με χιούμορ ο Έλληνας πρωταθλητής και συνέχισε: «Εγώ θέλω να παίξω το παιχνίδι μου και θα προσπαθήσω να παίξω επιθετικά. Το να αγωνιστώ κόντρα στον Ράφα είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Είναι θαυμάσιο που θα βρίσκομαι απέναντί του, στην άλλη μεριά του γηπέδου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ και να το χαρώ. Νιώθω ότι η αυτοπεποίθησή μου είναι σε καλό επίπεδο και έχω κίνητρο».

Η σπουδαία επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά έχει προκαλέσει την έκπληξη και τα εγκώμια του διεθνή Τύπου, όμως με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε και ο πολυνίκης με 10 τίτλους του όπεν της Βαρκελώνης. Ο Ράφαελ Ναδάλ είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν το τουρνουά δεν θα το έλεγα πως στον τελικό θα έφτανε ο Στέφανος. Όμως είδα όλη αυτή την εβδομάδα το πώς παίζει και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο δυνατότερος αντίπαλος που θα μπορούσα να έχω».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024