Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: Πρέπει να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ

Αντετοκούνμπο: Πρέπει να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ

Οι Μπακς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς στη Βοστώνη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς στο Μιλγουόκι με 97-86, πετυχαίνοντας 31 πόντους, ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ισοφάριση της σειράς σε 3-3.

Πλέον, οι Μπακς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς στη Βοστώνη.

O σούπερ σταρ των «Ελαφιών» έδειξε αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στην έδρα των Σέλτικς και τόνισε σχετικά: «Είχαμε πει σαν ομάδα πως θα κερδίσουμε ότι και να γίνει και πως δεν θα τελειώσει εδώ η σεζόν για μας. Παίξαμε πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν θέμα θέλησης κυρίως. Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι».

«Την περσινή σεζόν αποκλειστήκαμε στο έκτο ματς στο Μιλγουόκι από τους Ράπτορς, αλλά έχουμε βελτιωθεί από τότε. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας. Θα πάμε να παίξουμε κι εκεί δυνατά, στην έδρα των Σέλτικς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη Βοστώνη για να προκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για πόλεμο στη Βοστώνη, να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντετοκούνμπο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024