
Το κρυφτούλι της Κονιόρδου με τον Στρατή
Δύσκολες οι σχέσεις της υπουργού με τον υφυπουργό
Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα εκεί στον πέμπτο όροφο της οδού Μπουμπουλίνας. Οταν η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου δεν μετρά τις απώλειες από το επιτελείο της με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, φαίνεται πως παίζει κρυφτούλι με τον υφυπουργό Κώστα Στρατή, ο οποίος έχει άτυπο ρόλο επιτηρητή από το Μέγαρο Μαξίμου στα καυτά ζητήματα του Πολιτισμού.
H υπουργός όχι μόνο φρόντισε να στείλει στενούς της συνεργάτες να παρακολουθήσουν τι θα πει ο υφυπουργός στη χθεσινή πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους, αλλά φαίνεται πως δεν τον είχε καν ενημερώσει για τη δημιουργία νέου φορέα σχετικά με το βιβλίο (σε αντικατάσταση του ΕΚΕΒΙ), τον οποίο ανακοίνωσε η ίδια την προηγούμενη ημέρα.
Η αμηχανία του υφυπουργού σε σχετικό ερώτημα και η απάντησή του «δεν μπορώ να τοποθετηθώ, ισχύει η εξαγγελία. Τι να πω…» ήταν ενδεικτική της έλλειψης επικοινωνίας με την υπουργό και μάλιστα σε ένα ζήτημα που επισήμως είναι συναρμόδιοι!
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
