Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουρουμπλής: Παρά τα προβλήματα η Ελλάδα διαχειρίζεται με επιτυχία τα εθνικά θέματα

Κουρουμπλής: Παρά τα προβλήματα η Ελλάδα διαχειρίζεται με επιτυχία τα εθνικά θέματα

Ο υπουργός υπενθύμισε δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι η Ελλάδα επιθυμεί τη συνεργασία με την Τουρκία, αλλά δε φοβάται τίποτα και είναι σε θέση να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση

«Η Ελλάδα, παρά τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που, αντιμετωπίζει, διαχειρίζεται με επιτυχία και τα εθνικά θέματα και εφαρμόζει πιστά τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923, που υπέγραψαν οι ηγέτες Ελλάδας και Τουρκίας» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Ανατολικής Μάνης, όπου ο δήμαρχος, Πέτρος Ανδρεάκος τον ευχαρίστησε και του δώρισε αγαλματίδιο που αναπαριστά Μανιάτη αγωνιστή του 1821.

Ο υπουργός υπενθύμισε δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι η Ελλάδα επιθυμεί τη συνεργασία με την Τουρκία, αλλά δε φοβάται τίποτα και είναι σε θέση να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, Σταύρος Αραχωβίτης. Ο κ. Ανδρεάκος έθεσε ζητήματα που αφορούν το Λιμενικό Ταμείο και το λιμάνι. Όπως είπε το master plan του λιμανιού αναμένεται να είναι έτοιμο για να υποβληθεί στο υπουργείο προς τα τέλη Μαΐου, ενώ αναφέρθηκε σε καθίζηση που έχει υποστεί τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα και σε διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν σχετικά με τη στάθμευση των αυτοκινήτων.

Ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε να προωθήσει χωρίς καθυστέρηση το master plan, ενώ δήλωσε ότι θα καλέσει όλους τους αρμόδιους φορείς για τη λειτουργία του λιμανιού σε σύσκεψη στην Αθήνα, για να συζητηθούν αναλυτικά τα ζητήματα που εκκρεμούν.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024