Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Το άξιζε η Ζαλγκίρις, είχαμε πολλούς τραυματισμούς»

Σφαιρόπουλος: «Το άξιζε η Ζαλγκίρις, είχαμε πολλούς τραυματισμούς»

Στην ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας και στους τραυματισμούς στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από το φάιναλ φορ

Στην ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από το φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε τους τραυματισμούς που «χτύπησαν» το «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων» στα προημιτελικά της Euroleague.

«Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις, παίξανε πολύ καλύτερα σε όλη τη σειρά και το άξιζε», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό που χάσαμε το πλεονέκτημα, χάσαμε αυτό που προσπαθούσαμε για όλη την σεζόν, σε αυτή την ατμόσφαιρα, το προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει λόγος δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Μία εβδομάδα, είχαμε 2 ματς πρωταθλήματος. Αυτά τα ματς πρέπει να μας προετοιμάζουν, αλλά λόγω απουσιών, δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ.

Είχαμε στο πρώτο ματς τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοβ και Μπόγρη. Αυτό αποδιοργάνωσε την χημεία μας και τους ρόλους μας φυσικά δεν ήμασταν σε φόρμα, μετά από όλα αυτά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου κι ειδικά από αυτούς που ήταν τραυματίες και έπαιξαν με την θέλησή τους και με ενέσεις. Θυσιάστηκαν για την ομάδα. Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι τα πλέι οφ, πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις τύχη.

Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όλο αυτό μας επηρέασε. Είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το πρώτο ματς, αλλά και οι τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να παλέψουμε. Έπαιξαν πολύ καλύτερα και αξίζουν αυτή την πρόκριση. Ήταν καλοί όχι μόνο τώρα αλλά και όλη τη σεζόν. Καλή επιτυχία στην Ζαλγκίρις».

Σε ερώτηση για το τί έκανε καλά η Ζαλγκίρις και κέρδισε πέντε φορές φέτος τον Ολυμπιακό, ο Σφαιρόπουλος απάντησε: «Δεν θέλω να υποτιμήσω την Ζαλγκίρις, αλλά σε όλα τα ματς είχαμε τραυματισμούς. Θυμάμαι στο ματς της κανονικής διάρκειας στο Κάουνας, που παίξαμε χωρίς τέσσερις. Αν έχεις μία ομάδα με 12-15 παίκτες και συνέχεια αφαιρείς κάποιους παίκτες, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μία καλή ομάδα».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024