Συνεχώς βελτιούμενη είναι η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού που κατανάλωσε αλκοόλ, ενώ οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 6χρονο παιδί που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε σπίτι στην περιοχή της Μεσσαράς.

Το μικρό παιδί, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, χωρίς τις αισθήσεις του, με στοιχεία λήθαργου, σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Χάρακα. Ο μικρός εντοπίστηκε από μέλη της οικογένειας, η οποία έδρασε άμεσα αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά οι γονείς δεν κατάλαβαν ότι το παιδί έπινε κρασί.

Αρχικά το 6χρονο παιδί δέχτηκε τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενο, υπό στενή παρακολούθηση στην ΜΕΘ με την κατάσταση του να είναι συνεχώς βελτιούμενη.

Οι γονείς, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του 1ου Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, με την κατηγορία -που αρχικά τους αποδόθηκε- των βαριών σωματικών βλαβών, που ενδέχεται να μετατραπεί σε παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς το θέμα ανέλαβε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr