Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στην Κύπρο: Δεν είναι ο δράστης ο 33χρονος που συνελήφθη

Δολοφονία στην Κύπρο: Δεν είναι ο δράστης ο 33χρονος που συνελήφθη

Που στρέφονται οι έρευνες

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα γύρω από την υπόθεση του στυγερού διπλού εγκλήματος στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, 59 ετών. Η σύλληψη γύρω στις 7:30 το απόγευμα από την Αστυνομία ως υπόπτου ενός 33χρονου Ελληνοκύπριου από τη Λευκωσία,αρχικά θεωρήθηκε ότι μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου

Ωστόσο, πληροφορίες του «Φ» της Κύπρου αναφέρουν ότι ο 33χρονος φαίνεται να θεάθηκε στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ωστόσο έχουν προκύψει μαρτυρίες από πρόσωπα που τον είδαν στην περιοχή.

Ο συλληφθείς δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος και γίνονται ενέργειες για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στη σκηνή. Ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει από ανάκριση για τους λόγους τους οποίους βρισκόταν το βράδυ του φονικού στην περιοχή.

Νέα κόντρα

Τη θέση ότι ο 15χρονος γιος του ζεύγους δεν εμπλέκεται στο διπλό φονικό του Στροβόλου εξέφρασε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Ματσάκης είπε πως «η δική μου θέση είναι ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά. Έχω όλα τα στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω την Αστυνομία αν μου ζητηθεί. Είμαι στη διάθεση της Αστυνομίας».

Παράλληλα, διερωτήθηκε γιατί η σκηνή έμεινε κλειστή για τόσες μέρες, εκφράζοντας την άποψη ότι έπρεπε να ανοίξει από την ίδια μέρα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Ματσάκη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μιλώντας στον «Πολίτη 107.6», ανέφερε πως «Είναι η άποψη του κ. Ματσάκη. Τα στοιχεία θα τα δουν οι ανακριτές».

Πρόσθεσε παράλληλα, όλα πλέον θα καταγραφούν στο δικαστήριο.

Αναφορικά με την έλευση ειδικού από την Scotland Yard, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως δεν λήφθηκε ακόμη οριστική απόφαση,

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024