Ένας από τους διαδηλωτές που βρέθηκε χθες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, αποφάσισε κάποια στιγμή να χαλαρώσει παίζοντας το κομπολόι του και να απολαύσει τη θέα της πλατείας συντάγματος. Κανείς δεν θα τον κατηγορούσε γι΄ αυτό, αν δεν έβαζε το πόδι του πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δείχνοντας […]

Ένας από τους διαδηλωτές που βρέθηκε χθες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, αποφάσισε κάποια στιγμή να χαλαρώσει παίζοντας το κομπολόι του και να απολαύσει τη θέα της πλατείας συντάγματος.

Κανείς δεν θα τον κατηγορούσε γι΄ αυτό, αν δεν έβαζε το πόδι του πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δείχνοντας έτσι ασέβεια σε ένα μνημείο που αποτίει φόρο τιμής στους πεσόντες  των πολέμων. Καλές και θεμιτές οι διαμαρτυρίες, αλλά πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε μνημεία σαν και αυτά και να μαθαίνουμε την ιστορία τους.

Καταδικάζει η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ τη στάση του διαδηλωτή με το πόδι στο μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ στο Σύνταγμα, για την πώληση λιγνιτικών μονάδων.

Η Ένωση αναφέρει ότι στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από άλλους εργασιακούς χώρους και ότι «μπορεί δυστυχώς να υπάρξουν και απαράδεκτα φαινόμενα όπως συνέβη με την ασεβή στάση του συγκεκριμένου πολίτη στο κενοτάφιο στον ΄΄Αγνωστο Στρατιώτη».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr