Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Θα βγάλουμε αντίδραση»

Σφαιρόπουλος: «Θα βγάλουμε αντίδραση»

Αισιόδοξος παραμένει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να ξαναστείλουν την σειρά στο ΣΕΦ, ενώ μίλησε για το τι χρειάζεται να διορθώσει ο Ολυμπιακός

Σαφώς προβληματισμένος από την χθεσινή εμφάνιση με την Ζαλγκίρις  φάνηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ωστόσο μιλώντας στους δημοσιογράφους στην προπόνηση του Ολυμπιακού παρέμεινε αισιόδοξος ότι με μικρές διορθώσεις μπορεί να αλλάξει η σειρά.

Δείτε τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τις αλλαγές που πρόκειται να ακολουθήσουν: «Πρέπει να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από τα απλά πράγματα χάσαμε χθες. Δεν κάναμε τα σωστά πράγματα που έγιναν από την έλλειψη σωστής συγκέντρωσης, κακού διαβάσματος και σίγουρα θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν.  Δεν γίνεται να παίξεις τέτοια παιχνίδια αν δεν έχεις και έτοιμους όλους τους παίκτες σου για να παίξουν».

Για την κόπωση των παικτών: «Αρχικά ναι γιατί δεν είχαμε κάποιον παίκτη που έπαιξε χτες πάρα πολύ και επειδή σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση».

Για τους τραυματίες: «Σήμερα θα ξεκουραστούν κάποιοι στην προπόνηση ή θα κάνουν πιο χαλαρά. Αύριο θα ξέρουμε κάτι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως και χτες είδατε εγινε ζέσταμα πριν το παιχνίδι και μέχρι αύριο θα ξέρουμε στην προπόνηση ποιοι θα είναι έτοιμοι»

Αναφορικά με την αμυντική προσέγγιση του παιχνιδιού: «Δεν ήταν λάθος το πλάνο. Ήταν πως εμείς δεν διαβάσαμε σωστά.  Το πλάνο ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευτεί όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε.

Για τον Πρίντεζη και το αν θα αγωνιστεί παρ’ότι είναι τραυματίας: «Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα γιατί όταν γράφατε όλοι και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς που έπαιξαν όλοι οι τραυματίες με ενέσεις και με αυταπάρνηση, όλοι ήσασταν υπέρ για το ότι θα παίξουν. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες ή να μην παίζουν. Όποιος είναι να παίξει θα παίξει».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024