Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτς: Να μάθουμε από το ματς, αλλά να το ξεχάσουμε

Ρόμπερτς: Να μάθουμε από το ματς, αλλά να το ξεχάσουμε

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τη βαριά ήττα και στο τέταρτο παιχνίδι να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να «κοιτάξει στα μάτια» τη Ζαλγκίρις στο πρώτο από τα δύο ματς που θα γίνουν στο Κάουνας για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, χάνοντας με το βαρύ 80-60.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση, έχοντας πάρει όμως το απαραίτητο μάθημα.

«Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά στην άμυνά μας. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Πήραν το μομέντουμ, βρήκαν εύκολα σουτ. Δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι, όσο θα έπρεπε. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε.

Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, είναι μια σειρά. Δεν μπορείς να αφήσεις το ένα ματς να επηρεάσει το άλλο. Την Πέμπτη θα πρέπει να έχουμε μάθει από αυτό το ματς, αλλά να το έχουμε ξεχάσει. Θα χρειαστούμε ενέργεια και να μείνουμε ενωμένοι για να νικήσουμε» και συνέχισε λέγοντας:

«Όλα παίζουν ρόλο. Όταν είσαι κουρασμένος χάνεις λίγο τη συγκέντρωσή σου. Αλλά είμαστε στα πλέι οφ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Αυτή τη φορά δεν ήμασταν καλοί».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024