Υψηλότερα ποσά στον κατώτατο μισθό για τους εργαζόμενους στα καταστήματα εστίασης προβλέπει απόφαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΜΕΔ οι βασικοί μισθοί όπως αυτοί των αρχιμαγείρων εκκινούν από τα 940,76 ευρώ ενώ οι βασικοί μισθοί για παράδειγμα των βοηθών αρχίζουν από τα 655,37 ευρώ και των διανομέων (delivery) φαγητού στα 657,70 ευρώ.
Oι έγγαμοι διανομείς δικαιούνται επίδομα γάμου 10% επί του βασικού μισθού, και επιδόματος τριετιών 10% επί του βασικού μισθού και μέχρι συμπληρώσεως τριών τριετιών.
Επίσης καταβάλλεται στους διανομείς και επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών 10% επί του βασικού μισθού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).