Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστηρότερες οι προδιαγραφές του EuroNCAP

Αυστηρότερες οι προδιαγραφές του EuroNCAP

Το ηλεκτροκίνητο Nissan έγινε το πρώτο τετράτροχο που αναμετράται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του EuroNCAP, αποσπώντας παρόλα αυτά την ανώτερη διάκριση.

ΑΤην παράδοση που θέλει το Leaf να διακρίνεται στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP συνεχίζει η δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου Nissan. Πριν από επτά χρόνια το Leaf έγινε η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση που απέσπασε τα πέντε αστέρια του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού.

Σήμερα, το Leaf επιστρέφει και διεκδικεί μία ακόμα πρωτιά, αποτελώντας το μοναδικό, για την ώρα, τετράτροχο που ήρθε αντιμέτωπο με τις νέες-αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας του EuroNCAP.

Παρά την περαιτέρω αυστηροποίηση των κανονισμών, πάντως, το νέο Nissan Leaf κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του 2011, κατακτώντας για μια ακόμα φορά την ανώτερη διάκριση.

Με όπλο τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, τα οποία μεταξύ άλλων έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν όχι μόνο οχήματα αλλά πεζούς και ποδηλάτες αντιδρώντας αναλόγως, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan με την αυτονομία των 378 χιλιομέτρων, σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους του τομείς στους οποίους δοκιμάστηκε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024