Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνι Άλβες: Θα πήγαινα και αύριο στην Μπαρτσελόνα, αν με καλούσαν

Ντάνι Άλβες: Θα πήγαινα και αύριο στην Μπαρτσελόνα, αν με καλούσαν

Ο Ντάνι Άλβες αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα για οκτώ χρόνια

Δεν ξεχνά την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ σε δηλώσεις του στο Globo TV, φάνηκε πρόθυμος να επιστρέψει στους «Καταλανούς», αν το επιθυμούν και οι ίδιοι.

«Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Είναι απίθανο να πω ότι δεν θα ξαναγύριζα. Θα πήγαινα και αύριο αν με καλούσαν. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν πληγώθηκα όταν έφυγα. Ήταν επώδυνο όταν έφυγα γιατί πιστεύω πως συνέβαλα σε μεγάλο βαθμό στο να γραφτεί λαμπρή ιστορία για την Μπαρτσελόνα, με αποτελέσματα που ίσως, δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε η ίδια η ομάδα».

«Έφυγα έχοντας 23 τίτλους σε οκτώ χρόνια. Τους έδωσα καλά αποτελέσματα και δεν σεβάστηκαν την πορεία μου. Όταν έφυγα μου πρότειναν να κάνω μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση και είπα όχι, γιατί για μένα αυτό θα είναι πάντα το «σπίτι» μου και αν θεωρείς κάποιο μέρος «σπίτι» σου, τότε δεν υπάρχει λόγος να πεις αντίο».

Ο Άλβες τη φετινή σεζόν, έχει πραγματοποιήσει, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, 24 εμφανίσεις στην Ligue 1, έχοντας σκοράρει και ένα τέρμα. Στην Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, από τη σεζόν 2008/09 έως εκείνη του 2015/16.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024