Ο Κέιτζ σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική σύντομα
O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα συνεχίσει τη δράση του πίσω από τις κάμερες
Τις τελευταίες φάσεις της καριέρας του φαίνεται πως διανύει ο Νίκολας Κέιτζ. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Πουέρτο Ρίκο για την προώθηση της νέας του ταινίας «Primal», μιλώντας σε δημοσιογράφους αποκάλυψε πως του έχουν απομείνει μόλις τρία ή τέσσερα χρόνια στην υποκριτική ακόμα. Μετά από αυτά, φιλοδοξεί ν’ αφήσει πίσω του την ηθοποιία.Παρ’ όλα αυτά, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει για τα καλά το Χόλιγουντ ή να κυνηγήσει μια θέση σε κάποια άλλη αγορά. Η δράση του στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο θα συνεχιστεί αλλά αυτή τη φορά, πίσω από τις κάμερες. Σύμφωνα με τη σελίδα «Complex», ο Κέιτζ θα ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών και την σκηνοθεσία και θ’ αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις στους δύο αυτούς τομείς.
«Η σκηνοθεσία είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω στο μέλλον. Προς το παρόν, είμαι κυρίως ηθοποιός σε ταινίες και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό για τρία ή τέσσερα ακόμα χρόνια και μετά θα ήθελα να επικεντρωθώ περισσότερο στη σκηνοθεσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος αμερικανός.
Την πρώτη γεύση από το χώρο της παραγωγής, ο Κέιτζ την έχει πάρει ήδη μιας και η εταιρία του Saturn Films εμπλέκεται σε όλες τις ταινίες που γυρίζει τώρα ο ίδιος. Στην επόμενη φάση της καριέρας του, η εμπλοκή με την παραγωγή θα αυξηθεί σημαντικά.
Η απόφασή του αυτή, αν και θα στεναχωρήσει τους θαυμαστές του, ίσως μοιάζει αναμενόμενη μιας και ο Κέιτζ μετράει ήδη 36 χρόνια ζωής μπροστά από τις κάμερες. Στο βιογραφικό του έχει σχεδόν 100 ρόλους που έχει ερμηνεύσει μετά την παρθενική του εμφάνιση στην ταινία «Fast times at Ridgemont High» το 1982.
Η μοναδική ταινία που φέρει τη σκηνοθετική του υπογραφή είναι το «Sonny» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2002, χωρίς να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέιμς Φράνκο.
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442