Νέες αστυνομικές ταυτότητες θα έχουν σύντομα όλοι οι Ελληνες καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία. Ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας που θα αντικαταστήσουν τις παλαιές και θα είναι στο πνεύμα των ταυτοτήτων που υπάρχουν στο εξωτερικό.
Το κόστος για όποιον αλλάξει την ταυτότητά του ή εκδώσει για πρώτη φορά, θα είναι 8 ευρώ κι επιπλέον τα έξοδα των φωτογραφιών που θα χρειαστούν
Οι νέες ταυτότητες θα έχουν επτά ζώνες, οι οποίες σκοπό έχουν να αποτρέψουν την όποια προσπάθεια πλαστογράφησης. Εκτός από την Ελλάδα και η Ιταλία έχει καθυστερήσει 12 χρόνια να «βγάλει» τις νέες ταυτότητες που θεωρείται πως θα γίνουν εμπόδιο στην παράνομη μετανάστευση, κυρίως προς τη Βόρεια Ευρώπη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας