Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια παρέα που αντιστέκεται

Μια παρέα που αντιστέκεται

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να κερδίζουν στο γήπεδο όσα η ίδια τους η διοίκηση προσπαθεί να τους στερήσει

Οι μέρες ανήκουν στην ΑΕΚ. Λογικό. Μετά από 24 χρόνια κατακτά ένα πρωτάθλημα που στα μάτια των πολλών είναι δίκαιο. Δεν φταίει η ΑΕΚ που ο Ιβάν Σαββίδης μπούκαρε με όπλο μέσα στο γήπεδο. Ας πρόσεχε. Στην εικόνα του όπλου παύει να υφίσταται οποιαδήποτε κουβέντα.

Η ΑΕΚ έφτασε στο πρωτάθλημα διότι πέρα από το ποδόσφαιρο έφτιαξε και μια ωραία παρέα. Έλληνες και ξένοι έμοιαζαν ενωμένοι σε όλη τη σεζόν. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε Ευρώπη και Ελλάδα. Και δικαιώθηκαν, παρ’ όλο που συνολικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια του.

Υπάρχει, όμως, και μια ακόμα παρέα στο φετινό πρωτάθλημα που αξίζει συγχαρητηρίων. Μια παρέα που κόντρα σε όλους και σε όλα συνεχίζει να αντιστέκεται. Συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, να παλεύει μέσα στο γήπεδο, να αφήνει έξω από τα αποδυτήριά της για 90 λεπτά τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν να γράψουν μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία, αν η διοίκηση είχε φανεί «εντάξει» απέναντί τους. Αν τους πρόσφερε έστω και τα… βασικά. Υγιείς συνθήκες δουλειάς δηλαδή. Αυτονόητα πράγματα, που όταν υπέγραφαν οι παίκτες με τον Παναθηναϊκό περίμεναν πως δεν θα είναι διαπραγματεύσιμα.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τον εξαιρετικό Ατρόμητο, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη σε μια έδρα που δεν είχε κερδίσει από το 2012. Επικράτησε εύκολα με 3-0 του Πανιωνίου, αποδεικνύοντας πως… «τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα». Πήραν άλλους τρεις βαθμούς, τους οποίους όμως είναι πιθανό να χάσουν εκτός γηπέδων: λίγες ώρες μετά τη δική τους νίκη, ήρθε το δεύτερο -3 από τον Βέμερ.

Η διοίκηση συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα όλων. Παικτών, προπονητών, κόσμου. Να στερεί από την ομάδα όσα κερδίζει μέσα στο γήπεδο. Για 500.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να… ξεφτιλίζεται. Ας ελπίσουμε αυτή η παρέα, μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να πάρει κάποια στιγμή όσα δικαιούται…

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024