
ΠΑΟΚ: Από ίωση ταλαιπωρείται ο Μακ
Ο Σλοβάκος ταλαιπωρείται από ίωση και έχει υψηλό πυρετό, οπότε υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά για την ετοιμότητά του
Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό (22/4) ματς κόντρα στην Ξάνθη βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, ωστόσο έχει προκύψει ένα απρόοπτο.
Ο Σλοβάκος ταλαιπωρείται από ίωση και έχει υψηλό πυρετό, οπότε υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά για την ετοιμότητά του.
Ο Μακ είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για να ξεκινήσει βασικός, καθώς η κατάστασή του δεν εμπνέει σοβαρή ανησυχία, ωστόσο αν δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί, τότε υποψηφιότητα για την 11άδα θέτουν ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ.
Ο νεαρός έλληνας μεσοεπιθετικός είχε ξεκινήσει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την περασμένη Τρίτη (17/4), ενώ ο Ολλανδός ήταν επίσης βασικός στο ίδιο ματς στην αριστερή πλευρά.
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος δράστης – Τραυματισμένος στο χέρι, από τη μανία των χτυπημάτων
- Ζινεντίν Ζιντάν: Η Γαλλία γυρίζει σελίδα
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα
- ΕΛΑΣ: Να απομακρύνει τον Γεωργιάδη από το υπουργείο ο Μητσοτάκης – Το σκάνδαλο Novartis δεν μπαίνει στο συρτάρι
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης
- Εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επιχορήγηση για τη μίσθωση μονάδας αφαλάτωσης στη Λήμνο

