Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει και αυτοί το διέκοψαν, Μάο-Μάο»

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει και αυτοί το διέκοψαν, Μάο-Μάο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης  χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δικαστικές εκκρεμότητες με αιχμηρές ατάκες προς τον ΠΑΟΚ. «Μετά 24 χρόνια το αξίζαμε. Η ομάδα το άξιζε και είναι απόλυτα δίκαιο αυτό που έγινε. Να μην αμφιβάλλει κανείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ίσως περιμέναμε να […]

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης  χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δικαστικές εκκρεμότητες με αιχμηρές ατάκες προς τον ΠΑΟΚ.

«Μετά 24 χρόνια το αξίζαμε. Η ομάδα το άξιζε και είναι απόλυτα δίκαιο αυτό που έγινε. Να μην αμφιβάλλει κανείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ίσως περιμέναμε να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς».

Για τη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σχολίασε: «Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο κόσμος είναι χαρούμενος, άξιζε να πάρει αυτή την χαρά. Του έλειπε πολλά χρόνια το πρωτάθλημα γι΄ αυτό ήρθαν από όλη την Ελλάδα και γέμισαν το ΟΑΚΑ».

Για το αν φοβάται κάτι ενόψει της συνέχειας απάντησε: «Ποτέ δεν φοβόμουν, ούτε φοβάμαι κάτι, τι να φοβηθώ;», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα μείνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και την επόμενη χρονιά, απέφυγε να κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν θα το πούμε νωρίτερα στις κάμερες».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με τον τίτλο: «Τα παιδιά δικαιώθηκαν όχι εγώ», ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί η μάχη αρκετών ομάδων για τον τίτλο και την επόμενη περίοδο: «Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη, τρεις-τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Μακάρι να έχουμε ανάλογη εξέλιξη και του χρόνου. Τώρα μπροστά μας έχουμε το κύπελλο».

Η ατάκα, όμως, που «σημάδεψε» τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν αυτή σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα να τα πείτε εσείς (δημοσιογράφοι), είναι αστείο 30-40 ημέρες να μην έχουν βγει αποφάσεις», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων σχετικά με την τύχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης είπε:

«Τι ανησυχία; Μάο-Μάο, η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει και αυτοί το διέκοψαν, Μάο-Μάο. Ας τολμήσουν…».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024