Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει και αυτοί το διέκοψαν, Μάο-Μάο»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δικαστικές εκκρεμότητες με αιχμηρές ατάκες προς τον ΠΑΟΚ. «Μετά 24 χρόνια το αξίζαμε. Η ομάδα το άξιζε και είναι απόλυτα δίκαιο αυτό που έγινε. Να μην αμφιβάλλει κανείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ίσως περιμέναμε να […]
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δικαστικές εκκρεμότητες με αιχμηρές ατάκες προς τον ΠΑΟΚ.
«Μετά 24 χρόνια το αξίζαμε. Η ομάδα το άξιζε και είναι απόλυτα δίκαιο αυτό που έγινε. Να μην αμφιβάλλει κανείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ίσως περιμέναμε να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς».
Για τη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σχολίασε: «Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο κόσμος είναι χαρούμενος, άξιζε να πάρει αυτή την χαρά. Του έλειπε πολλά χρόνια το πρωτάθλημα γι΄ αυτό ήρθαν από όλη την Ελλάδα και γέμισαν το ΟΑΚΑ».
Για το αν φοβάται κάτι ενόψει της συνέχειας απάντησε: «Ποτέ δεν φοβόμουν, ούτε φοβάμαι κάτι, τι να φοβηθώ;», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα μείνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και την επόμενη χρονιά, απέφυγε να κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν θα το πούμε νωρίτερα στις κάμερες».
Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με τον τίτλο: «Τα παιδιά δικαιώθηκαν όχι εγώ», ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί η μάχη αρκετών ομάδων για τον τίτλο και την επόμενη περίοδο: «Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη, τρεις-τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Μακάρι να έχουμε ανάλογη εξέλιξη και του χρόνου. Τώρα μπροστά μας έχουμε το κύπελλο».
Η ατάκα, όμως, που «σημάδεψε» τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν αυτή σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα να τα πείτε εσείς (δημοσιογράφοι), είναι αστείο 30-40 ημέρες να μην έχουν βγει αποφάσεις», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων σχετικά με την τύχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης είπε:
«Τι ανησυχία; Μάο-Μάο, η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει και αυτοί το διέκοψαν, Μάο-Μάο. Ας τολμήσουν…».
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442