Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυξάνονται οι «δελφίνοι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυξάνονται οι «δελφίνοι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Διάφορες οι τάσεις στο κυβερνών κόμμα και τα μυστικά ραντεβού. Αλλη...κατηγορία η Ρένα Δούρου

Τελικά, έχει δόση αλήθειας το κλισέ πως χωρίς φραξιονισμό δεν ζουν στην Αριστερά, αναφέρει ο Μικροπολιτικός. Γιατί το επισημαίνω; Επειδή έμαθα ότι μετά τις πρόσφατες κινήσεις του Νίκου Φίλη και τις συχνές παρεμβάσεις της ομάδας των 53 – που, ανοίγω μια παρένθεση, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι πλέον ομογενοποιημένη – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τις λεγόμενες προεδρικές τάσεις.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ενδοσυριζαϊκά, αυτές είναι η Πλατφόρμα 2010 (στην οποία ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Παναγιώτης  Ρήγας, Γιάννης Μπαλάφας, Κώστας  Ζαχαριάδης, Δημήτρης Παπαδημούλης και Σία Αναγνωστοπούλου), οι πασοκογενείς και μερικά μέλη της Ενωτικής Κίνησης.

Οταν λέω κινητικότητα, εννοώ ότι την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιούν μυστική συνάντηση με κύριο ζητούμενο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Θα ζητήσουν, πληροφορούμαι, να μπει φρένο στα αντιμαχόμενα ρεύματα μέσα στο κόμμα, αλλά και την επίτευξη ευρείας συναίνεσης. Το ζουμί, βέβαια, είναι πως η προεδρική ομάδα οργανώνεται για να είναι συντεταγμένη πολιτικά απέναντι στην τάση των 53, που αμφισβητεί τώρα τελευταία και κεντρικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

Α! Μην ξεχάσω, προ ημερών είχαν άλλη μια μυστική σύναξη και εκεί συμφώνησαν να έχουν ενιαία πολιτική φωνή. Το εσωκομματικό πάρτι αρχίζει, λοιπόν.

Τι ψάχνει η Ρένα;

Από αυτή τη μυστική σύναξη, που μόλις σας ανέφερα, απουσίαζε η Ρένα Δούρου, για την οποία κυκλοφορεί εντόνως ότι αναζητεί ρόλο για την επόμενη περίοδο.

Η περιφερειάρχης, λένε οι άσπονδοι φίλοι της, κινείται πολύ προσεκτικά και δεν θέλει να καεί. Οι πιο πικρόχολοι το λένε αλλιώς: Επί τρία χρόνια δεν έχει εμφανιστεί να δώσει μια πολιτική μάχη για την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Οσοι γνωρίζουν το συριζαϊκό παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι τα πυρά που δέχεται έχουν ως αιτία τον ρόλο που θέλει εκείνη για την επόμενη μέρα.

Ητοι αυτόν του δελφίνου. Εξού και για τους προεδρικούς είναι πολιτικά οφσάιντ. Παρεμπιπτόντως, να σας ενημερώσω ότι γενικώς στο κόμμα αυξάνονται και πληθύνονται οι δελφίνοι.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024