Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανεπιθύμητος στην Εθνική Σουηδίας ο Ιμπραΐμοβιτς

Ανεπιθύμητος στην Εθνική Σουηδίας ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο δεύτερος τερματοφύλακας της Εθνικής Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον, με δηλώσεις του, δεν έδειξε πολύ θετικός στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας

Σίγουρος δείχνει για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δηλώνοντας με κάθε ευκαιρία, πως η επιστροφή του ή όχι στην Εθνική Σουηδίας, εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Με τα λεγόμενά του ωστόσο, δε φαίνεται να συμφωνεί ο δεύτερος τερματοφύλακας της Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον. Ο γκολκίπερ της Γκινγκάμπ, σε δηλώσεις του σε γαλλική εφημερίδα άφησε υπονοούμενα προς τον Σουηδό σταρ, πως δεν είναι ευπρόσδεκτος στα αποδυτήρια της ομάδας: «Δεν έχω ιδέα αν θα κληθεί ή όχι, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή, αλλά εμείς προκριθήκαμε χωρίς αυτόν».

«Είναι ένας εγωιστής, ένας ατομιστής ως άτομο και ως παίκτης. Εμείς αντίθετα είμαστε μια ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν κληθεί θα παίξει καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι μας, γιατί τα πάντα θα πρέπει να υποτάσσονται σ’ αυτόν και στο παιχνίδι του. Τελικά, θα μας άξιζε να πάμε στην Ρωσία χωρίς αυτόν, με ένα καλά καθορισμένο σύστημα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο προπονητής θέλει να αλλάξει τα πάντα και πάλι».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024