Σίγουρος δείχνει για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δηλώνοντας με κάθε ευκαιρία, πως η επιστροφή του ή όχι στην Εθνική Σουηδίας, εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Με τα λεγόμενά του ωστόσο, δε φαίνεται να συμφωνεί ο δεύτερος τερματοφύλακας της Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον. Ο γκολκίπερ της Γκινγκάμπ, σε δηλώσεις του σε γαλλική εφημερίδα άφησε υπονοούμενα προς τον Σουηδό σταρ, πως δεν είναι ευπρόσδεκτος στα αποδυτήρια της ομάδας: «Δεν έχω ιδέα αν θα κληθεί ή όχι, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή, αλλά εμείς προκριθήκαμε χωρίς αυτόν».

«Είναι ένας εγωιστής, ένας ατομιστής ως άτομο και ως παίκτης. Εμείς αντίθετα είμαστε μια ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν κληθεί θα παίξει καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι μας, γιατί τα πάντα θα πρέπει να υποτάσσονται σ’ αυτόν και στο παιχνίδι του. Τελικά, θα μας άξιζε να πάμε στην Ρωσία χωρίς αυτόν, με ένα καλά καθορισμένο σύστημα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο προπονητής θέλει να αλλάξει τα πάντα και πάλι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας