Η πρόκριση επί της Λάρισας αναμενόταν δύσκολη αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε τελικά αυτό το αποτέλεσμα ξεπέρασε οποιεσδήποτε εκτιμήσεις και προβλέψεις. Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με το «αυτογκόλ» του Χιμένεθ να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2, η ΑΕΛ παρουσιάστηκε με εξαιρετική λειτουργία στην άμυνα και κάπως έτσι χρειάστηκε η έμπνευση του Λάζαρου, για να γλιτώσουμε τα εμφράγματα και να βρεθούμε από την κόλαση στον παράδεισο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ