Στο ΟΑΚΑ για τον Ντόντσιτς γενικοί διευθυντές ομάδων του ΝΒΑ
Ο Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να επιλεγεί μέσα στις τρεις πρώτες επιλογές του φετινού «ντραφτ» του ΝΒΑ
Είναι γνωστό πως ο Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να «ταξιδέψει» στο ΝΒΑ.
Την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη, επιβεβαιώνει η παρουσία τριών γενικών διευθυντών ομάδων του ΝΒΑ στη χθεσινή (19/4) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.
Πιο συγκεκριμένα, στις εξέδρες της έδρας των «Πρασίνων», βρέθηκαν οι Ρομπ Πελίνκα (Λος Άντζελες Λέικερς), Τζον Χάμοντ (Ορλάντο Μάτζικ) και Κρις Ουάλας (Μέμφις Γκρίζλις).
Σημειώνεται, πως ο Χάμοντ έχει θητεύσει στους Μιλγουόκι Μπακς και ήταν εκείνος που διάλεξε στο νούμερο 15 του «ντραφτ» του 2013 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Ντόντσιτς αναμένεται να επιλεγεί μέσα στις τρεις πρώτες επιλογές του φετινού «ντραφτ» του ΝΒΑ, ανάμεσα σε μια«φουρνιά» παικτών που χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο ταλαντούχες των τελευταίων χρόνων.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442