Κοντά στην εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κύπρο αλλά και πολλές χώρες στις οποίες έγινε γνωστό, βρίσκεται η κυπριακή αστυνομία. Πηγές στο νησί δεν αποκλείουν να υπάρξουν συλλήψεις μέσα στην ημέρα καθώς έχουν σημαντικά ευρήματα στα χέρια τους και αποδείξεις που κατευθύνουν την έρευνα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Οι αρχές έχουν πιάσει από την αρχή το νήμα της άγριας δολοφονίας του 60χρονου Μαθηματικού της Αγγλικής Σχολής Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, στελέχους της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με τον Πολίτη, ο Εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας προσθέτοντας ότι τεκμήρια που έχουν παραληφθεί από την σκηνή έχουν παραπεμφθεί για επιστημονικές και άλλες εξετάσεις, ενώ παράλληλα γίνονται εξετάσεις και στην ευρύτερη περιοχή. Ο κ. Αγγελίδης υπέδειξε πως από τις εξετάσεις, που έγιναν μέχρι τώρα, οι ανακριτές έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα ως προς τη διάπραξη του εγκλήματος, την οποία αξιολογούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: