Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις για την καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο σε μια φυσιολογική ζωή όλων των ασθενών

Το «Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: από την πρόληψη στην τελική επιστροφή μετά από τραυματισμό» θα βρεθεί στο επίκεντρο του 4ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένοι επιστήμονες της Ιατρικής και της Φυσικοθεραπείας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις για την καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο σε μια φυσιολογική ζωή όλων των ασθενών.

Το πολυθεματικό συνέδριο, που περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις της επιστήμης, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε όλο το φάσμα των προβλημάτων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Από τα προβλήματα στην παιδική ηλικία, την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών καταπονήσεων και αθλητικών κακώσεων, των καρδιοαναπνευστικών παθήσεων, των νευρολογικών διαταραχών έως την αναγκαιότητα της Φυσικοθεραπείας στην Υγεία των Γυναικών, στην Πλαστική Χειρουργική και στην Ψυχική Υγεία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr