Έκανε τα πάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη απέναντι στους Σέλτικς.
Ο διεθνής σούπερ σταρ πέτυχε 30 πόντους, τα έδωσε όλα στο παρκέ αλλά οι Μπακς έμοιαζαν από την αρχή εκτός κλίματος. Τα ελάφια δεν κατάφεραν να κάνουν το μπρέικ στη Βοστώνη και με 120-106 ηττήθηκαν από τους Σέλτικς που έκαναν το 2-0 και έτσι έχουν τέσσερις ευκαιρίες για να κάνουν τις δύο νίκες που θα τους στείλουν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά