Η όλο ψυχραιμία αντίδραση του μπαμπά που άφησε έκπληκτους όλους όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο του τοκετού, μόλις ξεκίνησε η γέννα.

Οι περισσότεροι γονείς την ώρα που γεννιέται το παιδί τους είναι λίγο έως πολύ συναισθηματικά φορτισμένοι. Όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με την αντίδραση του συγκεκριμένου μπαμπά, ο οποίος έβαλε τα κλάματα και έκανε και όλους τους υπόλοιπους στην αίθουσα να κλαίνε μαζί του.

Από το άγχος και την αγωνία, στα κλάματα και την χαρά τα συναισθήματά του είναι τόσο έντονα, που σε κάνουν να μην βλέπεις απλά μια φωτογραφία, αλλά να το ζεις μαζί του. Το περίεργο με το συγκεκριμένο πατέρα είναι ότι οι αντιδράσεις του είναι πιο έντονες και από εκείνες της γυναίκας του, που ζει αρκετά περισσότερο τους πόνους και τις διαδικασίες της γέννας.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Νορβηγίδα φωτογράφο Eva Rose Furmyr, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια απαθανατίζει με την κάμερα της τα συναισθήματα των γονιών την ώρα της γέννας. Τίποτα όμως όλα όσα έχει δει δεν την είχε προετοιμάσει για την αντίδραση του συγκεκριμένου μπαμπά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο