Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα
Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο φωτιάς στην περιοχή της Φρίξας στην Ηλεία, αλλά εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να προλάβουν αναζωπυρώσεις.
Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, 76 πυροσβέστες με 36 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα με 11 άτομα βρίσκονταν στο σημείο, ενώ θα εξακολουθούν να επιχειρούν και σήμερα, μέχρι να γίνει πλήρης κατάσβεση.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.