Η Παρί καθαίρεσε «βίαια» τη Μονακό από πρωταθλήτρια, σκορπίζοντας την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ με το εκκωφαντικό 7-1.
Καταλαβαίνοντας την απογοήτευση και το θυμό των φιλάθλων της, η Μονακό αποφάσισε να αποζημιώσει τους… άτυχους που παρακολούθησαν από κοντά τον εξευτελισμό της ομάδας τους.
«Η Μονακό πήρε την απόφαση να αποζημιώσει τους υποστηρικτές της που βρέθηκαν στην εξέδρα. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αρχές της εβδομάδας», αναφέρουν στο twitter τους οι Μονεγάσκοι.
L'AS Monaco a pris la décision de rembourser les supporters Rouge et Blanc présents dans la tribune visiteurs ce soir. Les modalités seront communiquées en début de semaine. #PSGASM#PartoutToujourspic.twitter.com/V8vGNyaA3V
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι