Κι αν αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνεις ένα άνθρωπος που λατρεύει την τέχνη με ένα κομμάτι χαρτί και ένα μολύβι, θα εκπλαγείτε με όσα θα ανακαλύψετε.

Ο Μαλαισιανός εικονογράφος Kamwei Fong είναι ο δημιουργός και νονός της Bο και των μικρών της φίλων. Μια χνουδωτή μαύρη γάτα ζωντανεύει μέσα από τις μολυβιές του καλλιτέχνη. Φίλες της Bo είναι χαρακτηριστικά επίσης χνουδωτά ζωάκια όπως αλεπούδες, πίθηκοι, τίγρεις ακόμη και χρυσόψαρα.

Η νεαρή γάτα που πρωταγωνιστεί στα σκίτσα του Fong απεικονίζεται είτε μόνη της με ξεκαρδιστικές εκφράσεις στο πρόσωπο της είτε σε περιπέτειες που της δυσκολεύουν την ανέμελη ζωή.

Ο εικονογράφος της Bo ξεκίνησε να σχεδιάζει τα μικρά ζωάκια από το 2010. Πριν από οκτώ χρόνια λοιπόν αποφάσισε να δώσει στους εικονογραφημένους  φίλους του μια παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη διάθεση, ενώ θέλησε να τους δώσει μια ακόμη πιο χαριτωμένη εμφάνιση σχεδιάζοντας χιλιάδες λεπτές γραμμές τη μια πάνω στην άλλη, ώστε να φαίνονται όσο πιο χνουδωτές γίνεται.

Μέρος του έργου του εκτίθεται στο Kuala Lumpur Performing Arts Center στη Μαλαισία, ενώ ο καλλιτέχνης έχει ξεκινήσει την πώληση υπογεγραμμένων εκτυπώσεων με τα σχέδια του.