Η Ευγενία Νιάρχου και η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζέησον Στέηθαμ, top model Ρόσι Χάντιγκτον-Γουάϊτλι, ήταν από τις πρώτες που τις κράτησαν!

 

 

Η βρεττανικής καταγωγής Ρόσι, μοντέλο της Victoria’s Secret, πρωταγωνίστρια σε πανάκριβες διεθνείς καμπάνιες, μητέρα ενός αγοριού και παντοτινό fashion icon, εμφανίστηκε πέρυσι με μια πανέμορφη ψάθινη τσάντα. Μια τετράγωνη ψάθινη τσάντα με δερμάτινα χερούλια. Η κυρία Στέηθαμ ήταν και εδώ πρωτοπόρος. Οι τσάντες κατασκευασμένες από ψάθα, ξύλο και μπαμπού κάνουν θραύση το φετινό καλοκαίρι.

Κυρίες και δεσποινίδες κρατούν ήδη τις συγκεκριμένες τσάντες στους δρόμους, τη δουλειά, ακόμα και στις νυχτερινές τους εξόδους. Κάποιοι οίκοι μάλιστα έχουν επιστρατεύσει ακόμα και αυτά τα …ταπεινά καλάθια της γιαγιάς.

 

Τα καλάθια που εκείνες μετέφεραν τα …ψωμιά, αυγά ή κάποια άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Ακριβά brands όπως ο Fendi (με λεπτομέρειες από κόκκινα κρόσσια), η Μiu-Μiu (με λευκό δέρμα μπροστά), ο Giorgio Armani (με γκρι και κόκκινη ψάθα), η Sonia Rykiel (σε τετράγωνο σχήμα, με πράσινη-κόκκινη λωρίδα και σε σχήμα ψηλού καλαθιού), αλλά και οικονομικότερα όπως τα Ζάρα, Mango, H & M είναι γεμάτα από ψάθινες, ξύλινες και μπαμπουδένιες τσάντες.

 

Τα… ταπεινά καλάθια στο Μοναστηράκι

Η Ευγενία Νιάρχου συνοδεύει πάντως τη συλλογή κοσμημάτων της Venyx  με τα επιτυχημένα, trendy ελληνοπρεπή «καλάθια» της Zeus & Dione.