Τη «μπλε φάλαινα» εξετάζουν μετά από απόπειρα 17χρονου από το δεύτερο όροφο
Ο 17χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε σε κατάγματα στο πόδι του ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι κρίθηκαν ως μη σημαντικές
Την πιθανότητα να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, τη «μπλε φάλαινα», εξετάζει σοβαρά η Αστυνομία, ως αιτία για την πτώση 17χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.
Ο 17χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε σε κατάγματα στο πόδι του ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι κρίθηκαν ως μη σημαντικές. Αργά το μεσημέρι οι γιατροί δήλωναν αισιόδοξοι, αφού η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ο τραυματίας επικοινωνούσε κανονικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο φορητός υπολογιστής του νεαρού παραδόθηκε στην Αστυνομία και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν την πτώση του.
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442