Η Λειψία έ«Χ»ασε στη Βρέμη το… τρένο για το Champions League
Αφησε... 2 βαθμούς στη Βρέμη η Λειψία, μετά το 1-1 με τη Βέρντερ, και κυρίως την ευκαιρία να πλησιάσει την 4η και τελευταία θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στο Champions League
Αφησε… 2 βαθμούς στη Βρέμη η Λειψία, μετά το 1-1 με τη Βέρντερ, και κυρίως την ευκαιρία να πλησιάσει την 4η και τελευταία θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόσφατος αποκλεισμός τους από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa League, επηρέασε τους φιλοξενούμενους που έμειναν στο -4 από την Ντόρτμουντ.
Αυτός ο ένας βαθμός αποδείχτηκε πάντως πολύτιμος για τη Βέρντερ, αφού οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παραμονή, καθώς βρίσκονται πλέον στο +10 από τη ζώνη των πλέι άουτ και τη Μάιντς, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα (16/4) κόντρα στη Φράιμπουργκ. Στο αγωνιστικό μέρος το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 28΄ με τον Μοϊσάντερ, ενώ ο Λούκμαν ισοφάρισε για τη Λειψία στο 50ο λεπτό.
Νωρίτερα, η Σάλκε αναδείχτηκε νικήτρια, 2-0, στη μάχη γοήτρου για τη 2η θέση με την Ντόρτμουντ. Οι «Βασιλικοί Μπλε» άφησαν πίσω τους κατά 4 βαθμούς την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σταματήσει… το αριστερό πλασέ του Γεβχέν Κονοπλιάνκα (50΄). Ο στόπερ της Σάλκε, Νάλντο, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 82΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Και σαν να μην έφτανε η ήττα, οι Βεστφαλοί είδαν και τον Μίτσι Μπατσουαγί να τραυματίζεται στον αστράγαλο στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.