Ζαχάροβα: Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς…
Με σκληρά λόγια μίλησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για την επίθεση που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ, με τη Βρετανία και τη Γαλλία, κατά της Συρίας.
Η Συρία δέχθηκε επίθεση ακριβώς την ώρα που είχε μια ευκαιρία για ειρήνη, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μερικές ώρες αφότου αμερικανικές, βρετανικές και γαλλικές δυνάμεις σφυροκόπησαν τη Δαμασκό.
«Ο συριακός λαός δοκιμάστηκε πρώτα από την ‘Αραβική άνοιξη’, μετά από το Ισλαμικό Κράτος, τώρα από έξυπνους αμερικανικούς πυραύλους. Η πρωτεύουσα μιας κυρίαρχης κυβέρνησης, που προσπαθεί επί χρόνια να επιβιώσει υφιστάμενη τρομοκρατική επιδρομή, δέχθηκε επίθεση», έγραψε στο Facebook η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στην πρωτεύουσα της Συρίας ακριβώς τη στιγμή που είχε μια ευκαιρία για ειρηνικό μέλλον», πρόσθεσε.
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του! (vid)
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»

