Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκηνοθετημένη τελικά η απόπειρα βιασμού από την 25χρονη

Σκηνοθετημένη τελικά η απόπειρα βιασμού από την 25χρονη

Η 25χρονη οδοντίατρος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι σκηνοθέτησε μόνη της την απόπειρα βιασμού της.

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας 25χρονης στην αστυνομία, ότι άγνωστος προσπάθησε να την βιάσει το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή του Γκύζη. Η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργαζόταν, γύρω στις 20:30 και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Όπως είχαν τονίσει αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας, κάτι δεν πήγαινε καλά στα όσα υποστήριζε, ενώ ήταν περίεργο να περιμένει τον επίδοξο βιαστή της συνεργός με μοτοσικλέτα. Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού της για ένα προσωπικό θέμα της.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024