
Συνάντηση του γγ του ΝΑΤΟ με τον Ερντογάν τη Δευτέρα
Θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Νουρετίν Τσανικλί.
Την Τουρκία θα επισκεφθεί το διήμερο 15ης-16ης Απριλίου ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ανακοίνωσε η Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Τη Δευτέρα 16 Απριλίου, ο Στόλτενμπεργκ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ αναμένεται να έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Νουρετίν Τσανικλί.
Στις συναντήσεις αυτές, ο γενικός γραμματέας του Βορειοατλαντικού Συμφώνου θα συζητήσει το θέμα της επικείμενης Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες που θα διεξαχθεί την 11η-12η Ιουλίου του 2018, έγινε γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο



