Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Στο Ρέντη ο Μαρτίνς, είδε τους Εφήβους, μίλησε με Κόντη
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παρακολούθησε την ομάδα Κ-17 και είχε συζήτηση με τον Χρήστο Κόντη, αλλά και τους Παύλου, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Βούζα
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έρθει στην Ελλάδα αποφασισμένος να δουλέψει, να μάθει τα πάντα για τη νέα του ομάδα και να προετοιμαστεί όσο καλύτερο γίνεται, για να μπορέσει να την οδηγήσει με επιτυχία στη νέα σεζόν. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, είδε για πρώτη φορά από κοντά αγώνα του Ολυμπιακού. Όχι της πρώτης ομάδας, αλλά της Κ-17 με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!