Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ περιμένει λεφτά από πώληση του Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ περιμένει λεφτά από πώληση του Ροντρίγκες

Σύμφωνα με το βρετανικό σάιτ «sportwitness.co.uk» μετά από τη Νιούκαστλ και την Έβερτον και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, προσφέροντας περίπου 12 εκ. ευρώ

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, οπότε θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη σε περίπτωση πώλησής του.

Συγκριμένα το εν λόγω άρθρο αναφέρει: «Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ θα αποκομίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη εφόσον η Γαλατάσαραϊ πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει επαφές με ομάδες της Premier League και η Γουέστ Χαμ είναι ο τελευταίος σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή.

Το τουρκικό σάιτ «Sporx» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη μετά την παραχώρησή του στη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2017.

Με τα ποσά που αναφέρονται ως προτάσεις για την πώληση του Ροντρίγκες, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, γι’ αυτό και πιέζει τον μάνατζερ του παίκτη να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Γουέστ Χαμ προσφέρει 12 εκ. ευρώ για τον Ροντρίγκες αλλά η Γαλατάσαραϊ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 18 εκ. ευρώ!

Ο Ροντρίγκες βρίσκεται στη λίστα των «Σφυριών» για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής το προσεχές καλοκαίρι, αλλά εκτός από τη Γουέστ Χαμ για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης η Έβερτον και η Νιούκαστλ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024