Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, οπότε θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη σε περίπτωση πώλησής του.

Συγκριμένα το εν λόγω άρθρο αναφέρει: «Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ θα αποκομίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη εφόσον η Γαλατάσαραϊ πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει επαφές με ομάδες της Premier League και η Γουέστ Χαμ είναι ο τελευταίος σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή.

Το τουρκικό σάιτ «Sporx» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη μετά την παραχώρησή του στη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2017.

Με τα ποσά που αναφέρονται ως προτάσεις για την πώληση του Ροντρίγκες, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, γι’ αυτό και πιέζει τον μάνατζερ του παίκτη να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Γουέστ Χαμ προσφέρει 12 εκ. ευρώ για τον Ροντρίγκες αλλά η Γαλατάσαραϊ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 18 εκ. ευρώ!

Ο Ροντρίγκες βρίσκεται στη λίστα των «Σφυριών» για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής το προσεχές καλοκαίρι, αλλά εκτός από τη Γουέστ Χαμ για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης η Έβερτον και η Νιούκαστλ».

Γράψτε το σχόλιο σας