Διπλό sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΟΑΚΑ στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας
Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια των δύο πρώτων αγώνων πλέι οφ του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τρίτη 17/4 και την Πέμπτη 19/4 στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/4 και 19/4). Έχουν απομείνει μόνο ελάχιστα VIP εισιτήρια για τα δύο ματς. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210-3503289 από τις 10.00 ως τις 17.00.
Πρόκειται για ακόμα μια απόδειξη της αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης των φιλάθλων μας προς την ομάδα και για εκείνους ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο.
Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της απέναντί τους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια των αγώνων με την Ρεάλ Μαδρίτης».
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442