Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για πρώτη φορά ο Κιμ μιλά για τη συνάντηση με τον Τραμπ

Για πρώτη φορά ο Κιμ μιλά για τη συνάντηση με τον Τραμπ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανέλυσε σε στελέχη του μοναδικού κόμματος στη χώρα του τα πιθανά αποτελέσματα της επικείμενης συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρθηκε για πρώτη φορά επισήμως και δημόσια στον «διάλογο» με τις ΗΠΑ κι ανέλυσε τα πιθανά αποτελέσματα της επικείμενης συνόδου κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με βάση όσα μετέδωσε την Τρίτη το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Κιμ παρουσίασε σε κορυφαία στελέχη του μοναδικού κόμματος στη Βόρεια Κορέα έκθεση «για την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο», η οποία συμπεριλάμβανε την «προοπτική του διαλόγου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη ΛΔΚ» (ακρώνυμο της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, της επίσημης ονομασίας της Βόρειας Κορέας), σύμφωνα με το KCNA.

«Μάιο ή αρχές Ιουνίου»

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε γνωστοποιήσει πως η επικείμενη ιστορική σύνοδος κορυφής θα διεξαχθεί «τον Μάιο ή στις αρχές Ιουνίου».

Στην έκθεση, την οποία ο Κιμ παρουσίασε στα στελέχη του Κόμματος Εργατών, γίνεται λόγος για τη διακορεατική σύνοδο κορυφής της 27ης Απριλίου.

Ηταν η πρώτη φορά που το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA αναφέρθηκε στην επικείμενη σύνοδο κορυφής Κιμ-Τραμπ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024