Χωρίς Βιδάλ και Αλάμπα η Μπάγερν κόντρα στη Σεβίλη
Θα απουσιάσουν από τον αυριανό (11/4) δεύτερο προημιτελικό κόντρα στη Σεβίλη
Άσχημα μαντάτα για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς τους Νταβίντ Αλάμπα και Αρτούρο Βιδάλ, στον αυριανό (11/4) δεύτερο προημιτελικό κόντρα στην Σεβίλλη.
Ο Αυστριακός μπακ θα μείνει εκτός για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Χιλιανός χαφ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης του ζευγαριού.
«Ο Νταβίντ προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά έχασε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, οπότε δεν ήταν δυνατό να τον πιέσουμε περισσότερο. Οπότε, θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον να πάρει μερικές προπονήσεις ακόμη στα πόδια του και να παίξει το Σάββατο.
Νομίζω ότι ο Αρτούρο θα επιστρέψει στο πρόγραμμα από την ερχόμενη Πέμπτη (13/04)»,τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιούπ Χάινκες, στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Σεβίλη στο Μόναχο.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League.
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442