Αλίευσα το φωτογραφικό ενσταντανέ από το Facebook του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη. Αν το Μέσο το επέτρεπε, θα μπορούσα να σας παραθέσω ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ γιατί, όπως λέει και ο Γιώργος Μάγκας, «πειράζει που μου αρέσει το ωραίο»;

Τέλος πάντων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα αρνιά που αποτελούν το φόντο ήταν 120 τον αριθμό. Οχι ότι έχει καμιά σημασία.

Σημασία έχει πως θα μπορούσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων να δώσει στην πρωτεύουσα κάτι από την αίγλη των Σαλώνων, όπου σφάζουν αρνιά.

Και μην το εκλάβετε ως αρνητικό, εξάλλου οι φράγκοι κατακτητές είχαν ονομάσει την Αμφισσα, La Sole κι από εκεί προέκυψε το Σάλωνα.

Γκλέτσος ο λοκατζής

«Χριστός Ανέστη. Σήμερα είμαστε εδώ με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον διοικητή της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, δίπλα στον διοικητή, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατεύσιμους στο φυλάκιο της Παναγιάς». Θυμήθηκα τη συγκεκριμένη πασχαλινή δήλωση επειδή ακούστηκε από τα χείλη του Πάνου Καμμένου, τον οποίο και ανέφερα.

Κι έτσι θέλω να σας λύσω την απορία γιατί ο Γκλέτσος τον συνόδευε στα δύο ακριτικά φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου. Το υπουργείο του οποίου προΐσταται ο Καμμένος, εξάλλου, έσπευσε να εκδώσει και ανακοινωθέν για να εξηγήσει τον λόγο.

Πήγε, λέει, με την ιδιότητα του έφεδρου λοχαγού Καταδρομέων. Κρίμα που ο δήμαρχος Στυλίδας εμφανίστηκε με πολιτικά. Από το «Τμήμα Ηθών» έχω να δω Γκλέτσο με στολή.

Πηγή: Μικροπολιτικός – Νέα