![Θύμα e-βανδαλισμού το Despacito [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/y1.png)
Θύμα e-βανδαλισμού το Despacito [Εικόνες]
Χάκερ «χτύπησαν» το Youtube, βανδαλίζοντας και διαγράφοντας πολλά διάσημα τραγούδια, ανάμεσα τους και το Despacito
Πριν από λίγες μέρες το Despacito έκανε ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού έγινε το πρώτο τραγούδι που έσπασε το φράγμα των 5 δισεκατομμυρίων προβολών στο Youtube, σήμερα, Τρίτη, έπεσε θύμα επίθεσης από χάκερ, οι οποίοι αφού το «βανδάλισαν» στη συνέχεια το διέγραψαν από την ιστοσελίδα.
Μαζί με το Despacito, πολλά διάσημα τραγούδια έπεσαν θύματα επίθεσης.
Η ομάδα με όνομα «Prosox και Kuroi’SH», χάκαρε και άλλαξε τα ονόματα και τις περιγραφές διάφορων τραγουδιών καλλιτεχνών ανάμεσα τους ο Ντρέικ, η Σακίρα και η Αντέλ.
Τη μεγαλύτερη ζημιά βέβαια υπέστη, όπως αναφέρεται παραπάνω, το Despacito του Λουίς Φόνσι, το οποίο αρχικά μετονόμασαν σε «Hacked by Prosox & Kuroi’SH & Shade & Akashi IT & KiraRoot & Xepher & SenpaiWeb & Misao…»
Ενώ σαν εικόνα του βίντεο έδειχνε μασκοφόρους να σημαδεύουν με όπλα την κάμερα.
Σε περίπτωση όμως που προσπαθούσε κάποιος να το ανοίξει, του εμφανιζόταν το μήνυμα: «το βίντεο έχει καταργηθεί από τον χρήστη».
Άλλοι καλλιτέχνες, στάθηκαν πιο… τυχεροί οι χάκερ άλλαξαν μόνο τους τίτλους των τραγουδιών τους, ενώ στην περιγραφή έγραφαν «ελευθερώστε την Παλαιστίνη».
Πλέον όλα τα τραγούδια έχουν αποκατασταθεί και το Despacito έχει και πάλι 5 δις. προβολές.
- Ο πρόεδρος της Παραγουάης κήρυξε την Τρίτη 30 Ιουνίου Εθνική Αργία μετά την πρόκριση επί της Γερμανίας
- ΗΠΑ: Πιλότος αναφέρει ότι συγκρούστηκε με drone στο τελικό στάδιο της καθόδου στο JFK της Νέα Υόρκης
- LIVE: Ολλανδία – Μαρόκο
- Οι ενδεκάδες στο Ολλανδία – Μαρόκο (vid, pics)
- Το Ομάν διαφωνεί με τα «διόδια» στο Ορμούζ, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής «τελών υπηρεσιών»
- Η διαδικασία των πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Παραγουάη (vid)


