Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στροφή από Φώφη για το Σκοπιανό;

Στροφή από Φώφη για το Σκοπιανό;

Ενδεχομένως το Κίνημα Αλλαγής να καταψηφίσει μια πρόταση που δεν θα φέρει τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Φουντώνουν τα σενάρια για στροφή της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα του Σκοπιανού. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Βήμα της Κυριακής», μετά τη συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά, η Φώφη Γεννηματά είχε μια συζήτηση με τους στενούς της συνεργάτες για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε ότι από την πλευρά της περιμένει την πρόταση που θα καταθέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε, δύο φορές, ότι η πρόταση που θα κατατεθεί στη Βουλή θα πρέπει να έχει την υποστήριξη και των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Στους συνομιλητές της δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι η πρόεδρος του ΠαΣοΚ προσανατολίζεται στο να μην ψηφίσει την πρόταση για το Σκοπιανό που θα έλθει στη Βουλή αν δεν στηρίζεται και από το κόμμα του κ. Καμμένου. Η επιμονή του εκπροσώπου Τύπου του ΠαΣοΚ Παύλου Χρηστίδη να αναφέρεται σε «πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επί της οποίας θα τοποθετηθεί το Κίνημα Αλλαγής, θεωρείται ενδεικτική της πρόθεσής της.

Η θέση αυτή, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο τραπέζι, βρίσκεται σε απόσταση από την απόφαση που έχει λάβει το Πολιτικό Συμβούλιο και αναφέρει ότι η στάση του Κινήματος Αλλαγής δεν θα εξαρτηθεί από αυτήν που θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024