Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σε 38 δήμους της Αττικής θα γίνουν εργασίες επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου την επόμενη πενταετία. Αυτό προκύπτει από το πρόγραμμα ανάπτυξης που κατέθεσε ο διαχειριστής του δικτύου ΕΔΑ Αττικής προς έγκριση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Παρότι θα γίνουν εργασίες σε αρκετούς δήμους, εντούτοις απουσιάζουν αναπτυσσόμενες περιοχές στην Αν. και τη Β. Αττική με σημαντική ζήτηση.
Σύμφωνα με το Capital, συνολικά από το 2018 έως το 2022 προβλέπεται ότι θα κατασκευαστούν 35,5 χιλιόμετρα, ενώ η πορεία των επενδύσεων ως προς το μήκος του δικτύου είναι πτωτική: το 2018 θα κατασκευαστούν 9,1 χλμ, το 2019 6,4 χλμ, το 2020 7,3 χλμ, το 2021 5,7 χλμ και το 2022 6,8 χλμ.
Το πρόγραμμα της ΕΔΑ προβλέπει ότι θα επενδυθούν για την ανάπτυξη του δικτύου 8,9 εκατ. ευρώ ενώ για παροχετευτικούς αγωγούς και μετρητές θα δοθούν 11,13 εκατ. ευρώ για συνολικά 7.480 παροχές και 23.572 μετρητές.
Ποιοι είναι οι 38 δήμοι στους οποίους προγραμματίζονται εργασίες:
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!