Ο πρώην Ερυθρόλευκος, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε ξανά, στην πρόσφατη αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο 47′.
Ο Σέρβος άσος με το εν λόγω τέρμα, έγινε ο πρώτος μεσοεπιθετικός της Κρίσταλ Πάλας που σκοράρει 10 γκολ σε μια σεζόν στην Premier League.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.