Ολυμπιακός: Πλέον τέρμα οι δικαιολογίες και ώρα Βελιγραδίου
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ώρα για δικαιολογίες. Στέρεψαν τα 24ωρα και όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Ας αφήσει στην άκρη την γκρίνια, να ανασκουμπωθεί και να δει το Βελιγράδι. Τα υπόλοιπα είναι λόγια μπροστά από έναν ανεμιστήρα
Αρχικά θα μπορούσε κανείς να πει το κείμενό μου το πρωί ως… προφητικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Ζαλγκίρις, μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας, στο ΣΕΦ, έχοντας εκτός ματς τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Κιμ Τιλί και Τζαμέλ ΜακΛίν. Τρεις ψηλούς και τον κορυφαίο αμυντικό του δηλαδή, ενώ ο Αγραβάνης είναι εκτός καιρό και ο Μιλουτίνοφ έπαιζε με μία προπόνηση και έντονους πόνους στη μέση.
Το λογικό ήταν, σε ένα άδειο ΣΕΦ (πέντε χιλιάδες είπε η Ευρωλίγκα, εμένα μου φάνηκαν λιγότερο) ελέω Μεγάλης Παρασκευής, οι «ερυθρόλευκοι» να έμεναν από δυνάμεις και να έχαναν. Αντί αυτού ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε υπέρ του δέοντος καλός.
Διαβάστε περισότερα εδώ
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442