
Πρόσωπο – έκπληξη
Τι συμβαίνει στην Κεντροαριστερά;
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν εκεί στην Κεντροαριστερά. Το σημειώνω επειδή, ενώ ο Μανώλης Οθωνας θεωρούνταν ο επικρατέστερος για γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, ένα πουλάκι από το στενό περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά κελάηδησε χθες ότι ακόμα και αυτό το σενάριο αλλάζει.
Θα είναι, λέει το πουλάκι, σίγουρα κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης της, αλλά όχι ο διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου, ο οποίος από τη στιγμή που άρχισε να ακούγεται το όνομά του δεν πέταξε τη σκούφια του από τη χαρά του.
Όπως αναφέρει ο μικροπολιτικός, αυτό που βαραίνει περισσότερο όμως, έχω να σας πω, είναι πως η πρόεδρος έχει αποφασίσει να επιλέξει κάποιον που να σηματοδοτεί την ανανέωση και του οποίου το όνομα δεν έχει γραφτεί μέχρι σήμερα. Εγώ, πάντως, για το μόνο που βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι πως η Φώφη θα εκπλήξει πολλούς.
- Θανάσης Τσαλταμπάσης: Πέθανε ο πατέρας του – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: «Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό» – Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα
- Πώς συνέβη η τραγωδία στο Δαφνί – Δράστης και θύμα ήταν στο ίδιο θάλαμο από την Παρασκευή

